Manavgat TSO, 13 Ülkede Tanıtım Turuna Çıkıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi (MATSO) Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, 23-25 Kasım tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek olan TT Varşova 2017 Turizm Fuarı ile fuar tanıtım dönemine başlayacaklarını söyledi.

MATSO’nun Manavgat –Side turizm destinasyonun turizm fuarlarından daha iyi tanıtmak amacıyla iyi bir hazırlık çalışmasını yaptığını belirterek yoğun bir tanıtım dönemi gerçekleştireceklerini söyledi.

“13 Ülkede Tanıtım Gerçekleştireceğiz”

Tanıtım çalışmalarını 13 farklı ülke ve turizm fuarında gerçekleştireceklerinin altını çizen Güneş, “Fuarlarda MATSO standında ilçenin tanıtımına yönelik ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan argümanlar dağıtacağız.  Dünyanın çok sayıda farklı ülkesinden katılımın olacağı fuarda kendi destinasyonumuzu en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

Tur Şirketleri Avrupa Pazarında 2018 İçin Uçak Koltuk Sayısını Yüzde 20 Artırdı

Tur şirketlerinin 2018 yılında Avrupa pazarından Türkiye’ye gelecek uçak koltuk sayısını yüzde 20 artırdığını vurgulayan Güneş, “buda bölgemize ve ilçemize gelen turist sayısında artış sağlayacak. Daha fazla turist ve iyi bir turizm sezonu geçirilmesini bekliyoruz” dedi.

Polonya’dan Gelen Turist Sayısı Her Geçen Yıl Artıyor

İlçe turizm pazarını çeşitlendirmek amacıyla her yıl dünyanın farklı ülkelerinde açılan turizm fuarlarına bu yıl aynı şekilde devam ederek 2018 sezonu için ilk olarak katılım sağladıklarını belirten Güneş, Polonya’nın başkentinde 25. kez açılan TT Varşova 2017 Turizm Fuarı ile tanıtımlara başlayacaklarını söyledi.

Yapılacak tanıtımın bölge turizmine katkı sağlayacağını anlatan Güneş, “Polonya yaklaşık 40 milyon nüfusu ile genç ve gelişmekte olan bir ülke. Son yılarda dünyanın farklı bölgelerine olduğu gibi bölgemize de çok sayıda Polonya’dan turist gelmeye başladı. İlçemiz turizm pazarının çeşitlenmesi için Polonya pazarına önem veriyoruz. Yaptığımız tanıtımlarla bölgemize tatile gelecek olan Polonyalı turistler ilçemiz turizm ve ekonomisine katkı sağlayacaktır” dedi.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir