AKTOB ve Türkiye İş Bankası İşbirliği

14. Uluslararası Resort Turizm Kongresi ana destekçisi Türkiye İş Bankası Oldu.

AKTOB Geleneksel Ağustos ayı buluşmasında gerçekleşen imza töreni ile kongrenin  ana destekçisi Türkiye İş Bankası oldu.

Konuya ilişkin olarak AKTOB Başkanı Kaan K. Kavaloğlu; “Bu yıl AKTOB 40. kuruluş yılını kutluyor. Türkiye İş Bankası ise cumhuriyetimizin kuruluşundan hemen sonra kurularak ekonomik bağımsızlığı simgeleyen bir banka Geçen yıl başlayan paydaşlığımız bu yıl da devam edecek. Bu anlamlı işbirliği ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

AKTOB organizasyonuna katılan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Yılmaz, AKTOB Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne desteklerinin geçen yıl başladığını belirterek, “Biz bu desteği, bu birlikteliği hiçbir zaman tek bir yılla sınırlı olacak şekilde düşünmedik. Bankamızın 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu özel yılda turizm sektöründeki paydaşlarımızın yeniden yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir süredir ülkemizin kalkınmasında, ekonomik gelişiminde kritik önemi olduğunu düşündüğümüz sektörleri stratejik öncelik alanımız olarak belirliyor, sektörün atılım yapmasını destekleyecek adımlar atmaya çalışıyoruz. Tarımda, sanayide, girişimcilikte bir süredir bu yaklaşımla ilerliyor, buradaki paydaşlarımızla çok yakın ilişkiler içinde üretilen katma değeri artıracak çalışmalar yürütüyoruz. Aynı şekilde turizm ekosistemiyle de daha derin bir ilişki kurarak desteğimizi artıracağımızı söyleyebiliriz. Ana sponsorluğumuzun başta AKTOB ailesi olmak üzere tüm turizm sektörüne katkı sunmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir