BAİB, Ticaret Müşavirleri ve firmaları buluşturdu

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB); yurt dışı görevlerini tamamlayarak yurda dönen ve yeniden Ticaret Bakanlığı’nda göreve başlayan Ticaret Müşavirleri ile firmaları düzenlediği B2B programında bir araya getirdi. Hilton Duble Tree Hotel’de düzenlenen programda firma temsilcileri ve ticaret müşavirleri aynı masada bir araya geldi ve ihracat hedeflenen pazarla ilgili temel bilgilerin yanı sıra merak edilen hususlardaki sorulara yanıtlar alındı.

Bilgilendirme seminerinde firmalara Rusya Federasyonu’nun Kazan şehrinde görev yapan İsmet Özkan, Hindistan’ın Mumbai şehrinde görev yapan Hüseyin Aydın, Çin’in Pekin şehrinde görev yapan Hakan Kızartıcı ile Şangay kentinde görev yapan Murat Kocabaş, İran’ın Urumiye şehrinde görev yapan Bekir Sıddık Kızmaz, Belçika’nın Brüksel şehrinde görev yapan İsmail Gencay Oğuz, Ürdün’ün Amman şehrinde görev yapan Murat Albayrak ve Beyaz Rusya’nın Minsk şehrinde görev yapan Ergüç Ülker bilgi verdi.

İhracatçı 40 firmanın yaklaşık 200 görüşme gerçekleştirdiği program randevu saati belirlenerek yapıldı. Zamanı gelen firma temsilcisi Ticaret Müşaviri ile görüşmeye geçti.

BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu da firma temsilcileri ve Ticaret Müşavirleri ile tek tek görüştü. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör de seminer salonunu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Gök de Ticaret Müşavirleri Buluşması’na katıldı. Programın hayata geçmesinde bölge oda ve borsaları da destek verdi.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir